Saturday, December 24, 2011

+++ SkEtSa mImPi +++

Di suatu kawasan dalam keramaian..aku duduk sendirian tekun melihat persembahan tarian di hadapan..tiba2 dtg seorang lelaki..memberi isyarat utk aku mengikuti..dia tidak aku kenali..tp seolahnya ada satu ikatan antara kami..~

Aku bingkas bangun..tp langkahannya terlalu laju utk aku ikuti..aku cuba mengejar tp terhalang oleh satu benteng tinggi..aku tercari2..di hadapanku kelihatan satu titi..aku cuba melintas tapi aku dapati ia sudah tidak digunakan lagi..aku mati langkah..aku berlari sekuat hati bertentangan arah..dengan harapan punya jalan pilihan..aku x mahu dia hilang dari pandangan..terlalu byk halangan namun dengan mudah aku meredah jalan..~

Tidak jauh dari situ aku temui satu laluan..membawa aku ke satu kawasan..aku lihat dia duduk sambil melemparkan pandangan jauh ke hadapan..suaraku mati di kerongkong..bagaimana mungkin aku menyebut namanya sedangkan ia tidak terukir dalam mindaku,langsung..

Siapa dia..? aku membuat keputusan untuk duduk tidak jauh dari situ..kerana aku tidak pasti..& dia menoleh lalu berkata.."kenapa terlalu lama utk kau sampai ke sini?"...lantas dia aku hampiri...dia memberitahu ada sesuatu utk aku..lalu dibukakan satu bungkusan kecil, di dalamnya tersimpan satu cenderahati,terukir namaku indah sekali..ada satu perasaan yg x dpt aku gambarkan,sepertinya ia satu pemberian tulus ikhlas dari hati..seiring dengan itu aku terjaga dari mimpi..aku dapati ada air mata mengalir di pipi..betapa aku x ingin terjaga dari lena..ingin aku ketahui apakah kesudahannya~~


"Seorang lelaki yg akan jadi temanku..
yang akan aku cintai sepenuh hati..
dalam hidup & mati..
yang akan aku harapkan jd teman seperjuangan..
menyulam masa depan..
itu siapa?
aku tidak tahu..
ia masih berada dalam alam ghaib
yang belum dibukakan oleh Allah untukku..
Jika waktunya tiba..
semuanya akan terang..
hadiah agung dari Tuhan itu
pasti akan datang" ~~

142 orang ong gedek gedek~:

eita said... [Reply to comment]

macam sama masuk dalam mimpi...
ermm..ada seseorang yang sedang memerhati tu....
:)

dill said... [Reply to comment]

masanya akan tiba. kite doa sama2 ya

Allah ma'ak

dill.

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@eita
mimpi yg sgt jelas..sampai tersedar betul2 ada air mata mengalir ke pipi..~
Ada yg sdg memerhati?..aha, siapakah itu..jeng2~ ;p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@dill
ya..masanya akan tiba..kalau bukan di dunia..di akhirat sana..kan cik Dill~ ^^
sy diuji dgn cinta dunia..xpe..InsyaAllah sy masih kuat utk hadapinya~ =)

yana lyana said... [Reply to comment]

semoga dipertemukan jodoh yang diimpikan...amin...

:)

Mohd Izzar said... [Reply to comment]

pasti tiba masa nya :)

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said... [Reply to comment]

insyaAllah
semoga kak sal akan jumpa jodoh yang terbaek untuk kak sal dunia akhirat..

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

mimpi ye kak?hee

xpe kak..mimpi sekarang n insya-Allah ada jodoh terbaik y akan dtg pd akk nanti..amin..:)

nt nak mkn nasi minyak jemput tau..heee

Abg Stalker said... [Reply to comment]

sal mimpi ke ni? :)da x lama tu sal..jodoh da mkin hampir.sbnrnya dia mmg dekat dgn kita,cuma kita x nmpk.usaha lg.

Teenager Housemaid said... [Reply to comment]

mimpi..
sangat sukar untuk ditafsirkan..
hurm..

Tukang Karut said... [Reply to comment]

dill dah berpunya... cik sal lak? nak aku carikan calon ke?

Saiazuan said... [Reply to comment]

insyaAllah :)

hassy chan said... [Reply to comment]

hrap2 akk akn jumpa ngn insan y tbaek utk akak hehehehehe..
insyaAllah dia ad sdg mnunggu akk hehe..

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@yana lyana
amiin~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Mohd Izzar
ia..pasti akan tiba,dgn izinNya~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@∫êℳå ℋiℳå₩åℛï
amin..amin Ya Rabbal'alamin~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Juliet_iRa~"
Iye Ira..mimpi~
InsyaAllah..amiin.jika tiba saat itu..Ira pasti dijemput~ ;)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Abg Stalker
ha'ah,Sal mimpi~ mudah2an ada benarnya..mekasih Afiq~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Teenager Housemaid
iya..mimpi yg sukar ditafsir~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Tukang Karut
Eh,bukan aritu TK ckp nak carikan aku sorang engineer ke~ ;p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Saiazuan
insyaAllah~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@hassy chan
InsyaAllah~
hehe..iye..akak da penat mencari..boley x akak nak tunggu aje..;p

budakijaupendek said... [Reply to comment]

wah.. mimpi ke ape kak ?
sweetnya. hehe

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@budakijaupendek
ha'ah..mimpi~ ^^
ya,mimpi tu sgt sweet~ =)

a.samad jaafar said... [Reply to comment]

hari itu akan sampai insyaallah.. didoakan moga yg terbaik utk SaL~IjOu..

Papa Mifz said... [Reply to comment]

Sampai mimpi2,xlamo lg la tuh..bersiap sedio je lah ;-)

Waqheh said... [Reply to comment]

impaknya amat dalam..sampai jaga air mata meleleh hehe..air mata tu jernih bersih tak dpt ditandingi oleh air tapisan bio aura

simply nana said... [Reply to comment]

insyaallah semuanya akan menjadi realiti...seseorang yg mampu menjadikan kita seperti berasa dalam mimpi

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@a.samad jaafar
maka kuaminkan doa itu~
mekasih~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Papa Mifz
bersiap sedia..bertukar!~ hehe

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Waqheh
hamboi..sempat promote air tapisan bio aura kau..haha!~ =p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@simply nana
InsyaAllah..smoga ia bakal menjadi realiti, suatu masa yg tlh ditetapkan nnt~ =)

Miss Volvo said... [Reply to comment]

klu dah jodoh takkan ke mana hehe

delarocha said... [Reply to comment]

siapa dia?

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Miss Volvo
aku cuba hayati kata2 ini~ ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@delarocha
x kenal..x pernah bersua di dunia nyata..satu persoalan utk diriku jua~ ^^

KizZ said... [Reply to comment]

huhu.....mainan syaitan la katakan..

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@KizZ
x semua mimpi mainan syaitan kan~
thanx singgah~ =)

ashrafi said... [Reply to comment]

Amin, amin Ya Allah.

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@ashrafi
Amin ya Rabbal'alamin~ =)

khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

mimpi kadang2 jadi realiti
kadang2 mainan syaitan je

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@khairul akmal bin azman
ya, bergantung pada keadaan..~
Allah lebih mengetahui~ =)

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

insya-Allah kan..nt ada la jodoh utk akk tu..doa byk2..hee..

dl kan ira pon pernah mimpi siap nangis teresak2 lagi..bl bangun bantal basah dgn airmt..tp da xigt psal apa mimpi tu..hee

dasyat kan kita ni mimpi mcm realiti plak..

hara said... [Reply to comment]

semoga akak mndapat jodoh yg baik n soleh
pray for ur happiness :)

ILA HonEyBuNNy said... [Reply to comment]

tunggu dan terus tunggu sis..

pasti akan menjelma...;)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Juliet_iRa~"
ha'ah..akak pun penah mimpi n nangis tahap teresak2..pasal family~ ^^
mmg agak dasyat..mcm realiti..hee~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@hara
mekasih Hara~ =) akak aminkan doa itu~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@ILA HonEyBuNNy
ya..setelah diuji & terus diuji..akak akhirnya buat keputusan utk tunggu saja..pencarian itu betul2 memenatkan..~

Woofer Storm said... [Reply to comment]

bangunlah dari tidur,buka mata pandang kat sni..abang dah sampai..haha

gurau sis^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Woofer Storm
haha!~ =p

umie naziera said... [Reply to comment]

seronoknya kalau jdi kenyataan kan..sama2 la berdoa,aminnn

[ double you ] said... [Reply to comment]

akak olah ayat dengan baik. mimpi yang seolah-olah benar, harap2 kebahagiaan akan kekal untuk akak :D

salam perkenalan ~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@umie naziera
ya,pasti seronok..amiin~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@[ double you ]
Salam perkenalan buat kamu juga double you~ ^^
mekasih utk doa itu..InsyaAllah..amiin~ =)

Gen2Merah said... [Reply to comment]

wahh, sweetnya mimpi... semoga jodoh itu bakal dpercepatkan ya.. amin alhamdulillah..

Maaf cikgu sebab lama tak singgah sini.. kebizian sikit... thanx yaa

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Gen2Merah
ya..mimpi tu mmg terasa sweet~ ^^
InsyaAllah..mudah2an..amiin~

eh,xpe..biasala,ada masanya sgt busy kan~ =)

Yatie Awang said... [Reply to comment]

InsyaAllah...masanya akan tiba

Apa kata kita

El-Janna said... [Reply to comment]

amboi jodoh ka tuuu

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Yatie Awang
InsyaAllah~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@El-Janna
Wallahu'alam~ =)

zati embong said... [Reply to comment]

pertemuan dan jodoh dah di tetapkan Dia. itu yg pasti sal.

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@zati embong
Iya Jat, itu yg pasti..cuma bila diuji & terus diuji & akhirnya masih sendiri..itu perit sekali~

Hanie_Dew said... [Reply to comment]

mimpi yang memang tak mahu untuk berakhir.

insyallah dia akan muncul bila tiba masanya..=)

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

tu la kak..mimpi ni mainan tidur tp kdg2 mcm real je jadinya..heee ;p

ira pon suka lagu tu..heee..akk xdgr y lagi 1..best gak tp mcm more kpd kecewa la..huuu

Jue said... [Reply to comment]

Bole aku rs mcm romantik ayat2 last tu..memula tu mmg bc pnuh suspen kan hihi
Ade jodohnya nanti tu, tunggu atau mencari atau dicari =)

shahrazali said... [Reply to comment]

susunan ayat yg sgt menarik.... sampai sy terasa ada dlm mimpi tu.. semoga berjumpa jodoh yg telah ditentukan...

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Hanie_Dew
kalo boleh mmg x mau ia berakhir~ ^^
InsyaAllah..bila tiba masanya..mekasih Hanie~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Juliet_iRa~"
owh..pe tajuknya?

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Jue
haha..masa tulis tu mmg lam mood romantik n sedey gitu~ ^^
ya, mencari..mencari & terus mencari tp akhirnya aku masih sendiri..akhirnya aku buat keputusan hanya utk menanti..~~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@shahrazali
Mekasih Shah..InsyaAllah~ =)

ieda said... [Reply to comment]

semoga berjumpa apa yg diimipikan

last week akak mimpi aaron aziz lagi huhuhu

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@ieda
Ewah..mimpi retis gitu kak..harus peminat tegar abam Aaron Ajis ni~ ;p

dwaty said... [Reply to comment]

salam n morning sal...
sama2lah kita bersabar ya sal...
aku dah jumpa, tapi masih tak pasti... nak minta ALLAH tolong tunjukkan jugala kalau macam ni... hehehe

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@dwaty
Salam Dwaty..n mornin~ ^^
Ya, smoga Allah beri kekuatan utk aku terus tabah & sabar~
Dlm apa pun,minta petunjuk dari DIA..itu yg terbaik~ =)

Nafisya Ismail said... [Reply to comment]

pasti akan datang... kita sama2 tunggu kehadiran dia ok.. hehe:)

Cik Muda Sae said... [Reply to comment]

semoga dipertemukan dengan cinta hati ....

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Nafisya Ismail
InsyaAllah..mekasih Nafisya~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Cik Muda Sae
Dengan izin Allah..amiin~

Tea said... [Reply to comment]

Mimpi nan celaru.. Andai jadi nyata pasti kita juga tidak mampu tahu diakah untuk aku selamanya?

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

InsyaAllah, jodoh tak semakin dekat tu....atok suko olahan entry ni....dapat merasai...

mr.syazwan said... [Reply to comment]

belum tiba detiknya

insyAllah pasti akan bersua jua

ceewaahhh

=_=

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Tea
x semua mimpi itu celaru..apa pun yg melibatkan masa akan dtg kita x mampu tau kerana itu dalam kuasa Tuhan..~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Suhami Ahmad
Mekasih tok..slow2 blaja mengolah ayat..~ ^^
InsyaAllah..jika diizinkanNya~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@mr.syazwan
Ceewahh~ ;)
InsyaAllah..mekasih Mr.Wan~ =)

Hanie_Dew said... [Reply to comment]

mimpi sambung tak. hehehehe

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Hanie_Dew
kalo ko ada petua nak sambung mimpi tingin gak aku nak sambung..hehe~ =p

Hanie_Dew said... [Reply to comment]

aku dulu gemuk gedempol weh xde sape berani buli.hahahaha...botol air teropong tu aku gugel tak jumpe la..

aku kadang kadang bole tesambung mimpi. tapi takde rahsia. dia dtg sendiri. tp kadang berangan la dulu. hahahaha..

LAici KAng Ais said... [Reply to comment]

so sweeeeetttttt mimpi tuh. peh!!!ayat tak leh tahan lah.da serupa mcm novelis.heeeeeeee:)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Hanie_Dew
aku rasa mcm penah gak satu masa mimpi bersambung tp da lupe mimpi mende~ eheh..

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@LAici KAng Ais
sweet tp separuh jalan je..sob*
rasa2 ada bakat jadi novelist x..hehe~ ;p

khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

letak avatar korea la.
tomei2

intan.maisarah said... [Reply to comment]

dengan izin tuhan
kamu akan temui jejaka itu :D

Puan Kutu said... [Reply to comment]

mimpi mainan tidur,mungkin jugak satu petanda..Insyaallah akan tiba waktunya nti..:)

ORLANDO AHMAD said... [Reply to comment]

kite doakan :)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@khairul akmal bin azman
tomei kan..hehe~ ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@intan.maisarah
dgn izin Tuhan ia pasti berlaku..~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Puan Kutu
x semua mimpi mainan tidur..tp semuanya dlm pengetahuan DIA~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@ORLANDO AHMAD
Amiinn..kem salam kat Dilla Amin~ ;p

dhiera said... [Reply to comment]

dengan izin Allah, satu hari nanti pasti bertemu~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@dhiera
InsyaAllah~ =)

khaifaiz said... [Reply to comment]

cinta sejati tak perlu dicari

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@khaifaiz
=)

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

tajuk dia, jar of heart..mgg feeling habis la dgn lirik2 dia lagi..huu ;p

btol2..dikecewakan pon sm sakitnya mcm putus cinta kak..sbb kita da syg org tu last2 dia permainkan kita kan...

psss : yap..mudah2an..:)..tp jgn bharap sgt tau...nt kecewa..heee

cik wanie Lovela (CWL) said... [Reply to comment]

:)

http://cikwanielovela.blogspot.com/

Hanie_Dew said... [Reply to comment]

kalau mimpi ko sambung, sambung citer ek.

stok stok hanaz la ko ni sama ngan jue ek. hahahahaha

ABU said... [Reply to comment]

wah bagus la.. blh jadi cerpen pilihan minggu ini.. tak mampu den nak karang macam ni..

ok, jom cari jodoh..huk huk huk..

khairul akmal bin azman said... [Reply to comment]

singgah lagi!

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Juliet_iRa~"
da belajar dari pengalaman..jgn sesekali meletakkan harapan terlalu tinggi pada sesuatu yg blom pasti~hee ;)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@cik wanie Lovela (CWL)
=)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Hanie_Dew
tgh pikir gak mcmna nak kasi sambung ni..hehe~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@ABU
kene byk baca tulisan puitis boley punya Abu..hehe~

jom..jom~ haha!~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@khairul akmal bin azman
Yay! kay dtg lagik~ ^^

Jue said... [Reply to comment]

Ko yg add pkai nama salihah dot dot tu ye?haha sorry beb lmbt approve. Aku ingat sape la td haha nanti aku accept bile dah online kat pc. Aku slalu online guna hp, jd x amik port sgt friend request, msg kat fb..aku rajin mobile upload, update status skali skala ngan p komen pe yg plu di wall aku atau org lain hahahaha

Kazen said... [Reply to comment]

mimpi kdang kala mmbawa satu petanda... pape pun realiti itu lebih pasti :) nice entri... mendalam lak ase bile bace, mnyentuh kuasa jiwa pembaca..bg pembaca turut menjiwai apa yg d tulis :)

blog-tips-kurus said... [Reply to comment]

amboiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!! (>.<)

Hanie_Dew said... [Reply to comment]

dulu aku first time pi icity teruja bukan main. skrg ni. ada org ajak pun aku malas nak pegi. tak byk sgt yg best. dah la masuk kene bayar RM 10. hehehe.

reenapple said... [Reply to comment]

wow....satu hari dia akan tiba..=)

Fiqas said... [Reply to comment]

mimpi yang sangat indah rasanya tu..
bila terjaga rasa macam nak tido balik n sambung mimpi tadi...:)

H.J said... [Reply to comment]

menghayati..hoho

Hanie_Dew said... [Reply to comment]

hahahaha..anak gajah comel pe..

jue suka dia di panggil nyet. hahahahah

MR. SYAH said... [Reply to comment]

kadang-kadang mimpi tu bagaikan satu petanda.. klu mipi best mesti nak mimpi hari2.. klu bleh 24 jam nak tidur.. haha..

Miz Novexx said... [Reply to comment]

waaaa.... feeling baca entri ni..
tetiba rasa macam tak sabar nak habes study, kehkehkeh ;)

Cik Jannah said... [Reply to comment]

masanya asti akan datang. :)

Miss Volvo said... [Reply to comment]

akak ni cikgu bm ek?

Hanie_Dew said... [Reply to comment]

aku kata anak gajah dalam zoo tu. hahahahahha..

tu la aku ni pun semenjak dah gain weight dgn jayanya, byk baju tak selesa dipakai. err...baju tu pandai pulak mengecut. hhihihihi

deeya said... [Reply to comment]

mimpi itu sangat indah kan sal .. percayelah , jodoh untuk kita sbenarnye dah ade . dah tertulis .. cume belom tiba masanye lagi Allah tunjukkan pada kita , sape jodoh kita . mohon yg terbaek sal .. doa jangan putus . insyaAllah akan ade pelangi yang seindah mimpi itu :)

semutsengal said... [Reply to comment]

weeewiitt,

cinta pandang pertama kau dan aku menjadi satu. Yawyawyaw.



AHHAHAHAHAHA

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

hehe..lagu tu syahdu..kwn ira putus dgn gf dia dok nyanyi lagu tu je..haha ;p

yap2..belajar dr pengalaman..jgn tlaly pcayakan org..;p

Hanie_Dew said... [Reply to comment]

selamat tahun yang baru jgk.

hai teacher.how are you..,ihihihihi

cik wanie Lovela (CWL) said... [Reply to comment]

bestkan dicintai

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Jue
haha..Salihah dot dot..klaka je ko ni~ ;p

@Kazen
mekasih Kazen,terharu dengan komen ni~ =)
ya, realiti itu lebih pasti..^^

@blog-tips-kurus
panjangnya amboi die~ ;p

@Hanie_Dew
kirenye kalo aku x g, x rugi la eh~ ;)

@reenapple
InsyaAllah..mudah2an~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Fiqas
ya..indah sekali..kalo boleh mmg nak terus berada lam mimpi tu..hmm~

@H.J
hoho~ ;)

@MR. SYAH
Haha..betul tu..kalo boley tiap2 ari nak mimpi besr~ ;p

@Miz Novexx
Hehe..feeling jgn x feeling..kejap je abes tu..pastu mesti rindu zaman blaja plak~ ;p

@Cik Jannah
InsyaAllah~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Miss Volvo
Teacher Sal to be~ ;p

@deeya
Ya, sgt indah~ akan dinantikan pelangi yg indah itu~ =)

@semutsengal
Weeewiitt.hahaha!~

@Juliet_iRa~
Don’t trust anyone especially guys..haha!~

@cik wanie Lovela (CWL)
Best jika ia berkekalan~ =)

Jue said... [Reply to comment]

Nak tgelak aku bc komen ko part bfk bajet pames hahaha mslhnya cikgu ku, kitaorg x rs kitaorg fames haha ckp betul neh. Aku slalu tanya hanie, "fames ke kita?" Hanie kt, "ko ni mimpi je la" hahaha

Hanie_Dew said... [Reply to comment]

"dulu masa 1st time aku singgah sini bajet mcm korang x layan kot, mcm bebudah pemes je" << ohhh pengsan. pelisss...pemes amos ka pa. xde la. kitorang hanya la melukut di tepi gantang. walaupun aku tak tau melukut tu apa. hahaha..

ciK LyndaWawa said... [Reply to comment]

amin2..hehe

cimOt said... [Reply to comment]

the time will come..bile?
tungguuuuuu

Azlan Hasan said... [Reply to comment]

potong kan kalau mimpi tak abis..hehehe

Regards,
-Strider-

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@ciK LyndaWawa:
amiin~ ^^

@cimOt:
ya..tungguu~ ;)

@Azlan Hasan:
agak a..hehe~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

kwn2..mekasih utk sume doa & dorongan..aku aminkan sumenye..mana tau tahun 2012 ni aku bakal jumpa 'putera idaman' ^^..nnt korang sume aku jemput mkn nasi minyak~ ;p

zulhilmi tempoyak said... [Reply to comment]

smoga berjaya la ye...

n selamat tahun 2012.. :)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@zulhilmi tempoyak
mekasih Zul~ =)