Monday, February 6, 2012

+++ CiRcLe Of FrIeNdS +++


Sejak beberapa tahun yg lalu aku telah membina jaringan persahabatan dalam pelbagai bidang di kota riuh ini..walaupun aku 'keseorangan'..aku sebenarnya tidak keseorangan..kalian faham,kan~ ^^ ..kwn dtg & pergi itu perkara biasa..tp yg mana tetap setia..aku hargai seadanya~ =) & sejak aktif dalam dunia blog setahun yg lalu..aku mula membina jaringan sahabat alam maya pula...mulanya aku menulis sekadar suka2..utk kenangan di masa tua..tapi bila akhirnya terbentuk satu jalinan persahabatan akrab antara mereka, ia betul2 buat aku rasa teruja..membaca kisah suka duka & perkongsian hidup mereka buat aku membuka mata..& buat aku bersyukur apa adanya..~

& x pernah aku sangka akan ada pertemuan dgn sebahagian kecil dari mereka..ternyata yg aku temui ini sempoi2 belaka..x sedar diri sebenarnya da tua..tp berada dlm lingkungan mereka buat aku rasa muda seketika~ ;p

@Perjumpaan kecil blogger area Selangor (04/02/2012) :-
Mekasih buat host majlis : Hanie n Jue & Zuan yg sporting amat..juga Juliet Ira yg mencadangkan nama..siyes segan sebenarnya..~ juga pada blogger2 lainnya..kalian sgt memeriahkan suasana~ ^^

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++





@Ada beberapa blogger yg sgt teringin aku nak jumpa~~~
@Harini Ira temankan aku teruskan pencarian uma sewa area Puchong ..jumpa satu iklan menarik di ibilik.com..beria cari..bila sampai, aku & Ira terbeliak biji mata..minah rock gayanya..ada kwn di rumah rambut berkaler bertindik sampai dua tiga..aku & ira geleng kepala..sekian terima kasih saja..~
@Sesiapa berminat dgn e-cerpen, boley terjah blog Ayie Abas : ada cerita menarik utk dikongsikan
~Ombak di jiwa~ ada sedikit kelainan katanya..nak tau apa dia..jemput ke sana ya~


172 orang ong gedek gedek~:

Cikgu Ma said... [Reply to comment]

salam...waa, gather2 ea..best nampak...td terjah blog hira baca pasal gathering ni...

teringin nak jumpa beberapa blogger? saya ke antaranya?hehe...perasan p la kan...

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Cikgu Ma
Salam CM~ ^^ 1st time g gathering reramai mcm ni..sonok gak~
hee..adela~ ;p
tp ngn CM pun tingin gak nak jumpa~ ^^

Teenager Housemaid said... [Reply to comment]

wah...bestnya gathering.. :DD

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Teenager Housemaid
kalo Miss M ada harus lagi best kan ;)

hassy chan said... [Reply to comment]

hehe bestnye dpt gather...
rmi blogger join..

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@hassy chan
the more the merrier~ ;)

dill said... [Reply to comment]

famous dah sekarang.

hehe.

dill.

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@dill
haha..femesla sgt~ =p

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

ahahaa..;p..
bab g terjah umah sewa tu mmg sadissssss..

sungguh unexpected btol...kekekeke ;p

pengalaman hidup...sgt mencabar cari rumah sewa...jangan putus asa ye kak sal...:))

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Juliet_iRa~"
xpe..yg penting dpt mkn magnum..haha!~ ;p

semutsengal said... [Reply to comment]

waaa,

cool lah. cool lah !




#jeles.

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@semutsengal
sila jeles..hehe~ ;p

Jue said... [Reply to comment]

Ade ms jumpe lg!bestla jumpe smua org!sal ngan ira sgt sporting !xthn bab cr umah sewa tu haha

budak penjara said... [Reply to comment]

ye..sy jeles..nnti balik kelantan buat cmni gk la..hehe

Yatie Awang said... [Reply to comment]

wahhh...bestnya jumpa teman2 alam maya..bila pula sampai giliran kita pula ye? eeemmmm...

hara said... [Reply to comment]

syioknye mereka..he2 :)

Ikan_Pari@@ said... [Reply to comment]

lah tak ngajak pon!

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Jue
wokkeh..ada peluang jumpa lagi!~ ^^
pengalaman ngeri weh g terjah uma sewa tu..haha!~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@budak penjara
hehe..no hal..nnt kita buat gathering ngn geng2 blogger kelantan~ ;)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Yatie Awang
ada masa n peluang pasti boley kak~ ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@hara
hehe..mmg syiok~ ;p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Ikan_Pari@@
err..jom jom..hee~ =p

Ezad Skytech said... [Reply to comment]

nanti ada masa boleh la jumpa lagi..buat gathering lagi...heee~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Ezad Skytech
kalo buat lagi lenkali,x mo segan2 lagi tao~ ;p

Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply to comment]

ish, jangan la duduk serumah dengan orang mcm tu.. kita tak tau apa diorang buat, mcm mana perangai diorang kan..

huhu nice meetin u sis :)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Muhammad Saiazuan Norhalik
tu la..sgt menakutkan..terus kitorang mintak diri td..~

nice meetin u too, Zuan~ =)

KaK LimAh Si SupiR said... [Reply to comment]

teringin takk nk jmpe limah? :P

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@KaK LimAh Si SupiR
mestila teringin..hehe~ ;)

AYIE ABAS said... [Reply to comment]

terima kasih sal... terharu...sal mmg baik ^__^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@AYIE ABAS
my pleasure~ =)

Muttallif said... [Reply to comment]

Best ada perhimpunan blogger mcm nie, boleh merapatkan lagi silatulrahim dan berkongsi idea. nice :)

dhiera said... [Reply to comment]

ada baca entri ira semalam. best ye korang~

semoga jumpa rumah sewa yang sesuai~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Muttallif
ya, mmg nice~ ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@dhiera
x sangka jugak dpt join deorang sbnrnya~ ^^
da hampir putus asa cari uma sewa yg sesuai..tompang uma kwn dulu buat sementara jwbnya~

deqnoor said... [Reply to comment]

ooo... cari rumah sewa area puchong ye. Klu ade DN beritahu ye sbb DN pun kt puchong gak.. ^_^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@deqnoor
mula2 nak cari rumah..tp skrg nak cari bilik je kot sbb xde geng~ huhu..

onie said... [Reply to comment]

dapat gak jumpa kak sal ijou ni,hehe :))

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@onie
iya, x sangka ya~ ^^

Tukang Karut said... [Reply to comment]

Xjemput aku... Kecik hati!

cikwahidaidris said... [Reply to comment]

bestnyaaa. saya xpenah join gathering macam ni . huhu

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Tukang Karut
err..aku pun dijemput org tk oi..x dptla aku nak menjemput org lain~huu

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@cikwahidaidris
satu masa nnt pasti tiba peluang tu..~ =)

Mohd Izzar said... [Reply to comment]

wah2, seronok nya...

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Mohd Izzar
hehe,sekali sekala~ ;p

hanaahmad said... [Reply to comment]

jom-jom jumpa sal? ;)

hanaahmad said... [Reply to comment]

oh lupa, Sal ada cari rumah dekat mudah.my? dapat sekolah area Puchong eh?

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@hanaahmad
Eh, mcm tau2 je kau antara blogger yg aku sgt nak jumpa tu eh..hehe~ ;p jom! aku mmg sgt teringin nak jumpa ko Hana~ ^^

ya..aku dah cari dekat mcm2 web termasuk mudah.my..sekolah aku kat area kelana jaya,pj..tp kalo puchong tu pun dah x jauh~

eita said... [Reply to comment]

bestnya.....

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@eita
lenkali nak jumpa cik Eita plak~ ^^

ghost writer said... [Reply to comment]

teruskan pencarian,Sal.

aku cuma berharap supaya kau sentiasa hepi dan gemilang..waduhhh!

:)

visitme@FaTiN cOrNeR said... [Reply to comment]

wah..seronoknya..sy tak pernh lg jmpa dgn kwn2 blogger..hehe..

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@ghost writer
ya Ghost..akan aku teruskan pencarian..walaupun terlalu byk halangan & perkara yg x dijangkakan~

waduhhh..mekasih~ ;p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@visitme@FaTiN cOrNeR
suatu masa nnt pasti akan tiba peluang utk kamu~ ;)

visitme@FaTiN cOrNeR said... [Reply to comment]

yeke2??wah..seronoknya..dh 4 org sy jmpa blogger uia.hehe..best2..

sy uia gombak..hehe..mmg ada peluang la nk jmpa..hihi..

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

heee..tu la y pnting dpt makan magnum..kehekehekeh..pengalaman y ngeri kotttt semalam!ahaha ;p

psss : xnak la kuning..dah over budget laaaaaaa..huwaaaaa :(..sedih2..hehehhee..purple kan k.sal nak ckp?ahahahaa ;p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Juliet_iRa~"
agak ngeri la..haha!~

syAzAnA said... [Reply to comment]

nak dengar sal ceciter lagi pasal life. suka sangatt! ;)

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

ahaha..thankss..

dah tak leh tarik balik tau..purple is the best choice..

muahahahaa ;p

nsb baik xd oren..kalo ada, ira amik oren..kehkehkeh

Hanie Dew said... [Reply to comment]

aku pun tak sangka dpt jumpe ko weh. asyik tesasul panggil kakak. aku tedengar ira paggil. hahahha...pasni aku nak panggil ko.. errr..eeemm..."aduh salihah". hahahhahaa

Woofer Storm said... [Reply to comment]

buat gath tak ajak pun sis,ni yang nak majuk ni.eheehe

#bnyak je sis,banyak uma kat puchong ni..kat puchong perdana pun ada,nak uma apa?rumah teres?flat?ke nak uma aprtment?bajet dalam berapa?

yad'z said... [Reply to comment]

waaaa.. best nye gather2.. ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@syAzAnA
mekasih suka, terharu..nnt kalo ada cite best lagi kite share ya~ ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Hanie Dew
ko panggil aku kakak aku cubet ko nnt!~ haha!

aduh Saliha pun boleyla!~ =p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Woofer Storm
err, akak pun dijemput org lain sebenarnya..ehee~
nnt2 kita buat gathering lain ye~ ^^

pisau belati said... [Reply to comment]

Pembunuh Tanpa Baynag :


meriah....
moga kekal persahabatan.

dulu...
aku juga pernah serta majlis bersama blogger ini.

sejak bertukar blog yang baru aku mula suka untuk sendiri.


terdetik juga rindu untuk bersama mereka macam dulu dulu.

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@pisau belati
pertama kali buat aku..ya, mudah2an persahabatan itu berkekalan~

pasti rindu kenangan itu,kan~ =)

mekjangok said... [Reply to comment]

seronoknya....berkawan biarla seribu..bermusuh jgn sekali...salam perkenalan dari ku..umur hanya sekadar angka...yg penting jiwa mesti happy..

L said... [Reply to comment]

waa. seronoknyer g2. huuu. boleh jumpe2...

Lea Isnawi said... [Reply to comment]

bestnya dpt jupa rakan2 blogger kan

Hanie Dew said... [Reply to comment]

ko posing kemain kan. posing ratu kebaya..aaaaa laarriiii...

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

wah! best nyo ade reunion!!

teha said... [Reply to comment]

wahh , seronok nyee korang ! jeles >.<

Shawn Razaleigh said... [Reply to comment]

tak hajak oihhhhhhhh

syahirooAhmad said... [Reply to comment]

:D terima kasih atas entri ini sahabat.. :)

EH , cik sal tak follow kami hingga ke petang..

best woo. siap ade sesi mencari idea nak lepak mana.. ngengeh.. dok borak ngan abam2 teksi yang dikejar SPAD.. best.. pertemuan petang tu wat kami bertambah akrab.. Moga persahabtan berkekalan.. Amin..

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@mekjangok
salam perkenalan kembali~
ya, umur sekadar angka..jiwa sentiasa muda..hehe~ ;p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@L
sekali sekala dpt jumpa mcm ni mmg terasa keseronokannya~ ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Lea Isnawi
ya, sgt best~ ^^

Daddylicious said... [Reply to comment]

terasa lagi la tua ...hehe

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Hanie Dew
ko nak lari ke mana..kejaarrrr!!!~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Suhami Ahmad
lenkali nak jumpa atok la plak~ ;)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@teha
sila jelez..hehe~ ;p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Shawn Razaleigh
jom jom...lenkali~ hehe

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@syahirooAhmad
sesama~ ^^ terpaksa balik awal nak kene g usha uma sewa~ huu..mesti lagi syok kan lepas tu..xpe, lenkali kita buat gathering lagi yeh~ ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Daddylicious
mana ada lagi tua daddy..nampak je tua tapi jiwa muda remaja,kan~ hehe~ =p

Woofer Storm said... [Reply to comment]

teringin nak jumpa spa tu sis?katakan teringin nak jumpa ngan sy,tak kira !! kalau tak nak majuk ni..eeheee

slmt mlm..semoga dapat jumpa uma tu sis^^

ABU said... [Reply to comment]

so dpat tak rumah area puchong.. aku pun tinggal kat puchong gak..

wah tak tahu pun korang ada perjumpaan.. kalau tak blh join hari tu hehehehe

dwaty said... [Reply to comment]

wah.... tak tau pun ada perjumpaan... mesti best kan????

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Woofer Storm
da penat mencari..mudah2an cepat2 dpt yg ok..huu~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@ABU
skrg ni aku tga survey jalan yg kurang jam n elak tol..aku da jumpa jalan tu, mungkin x jadi menyewa kat puchong..oh, ya, aku penah terbaca Abu dok puchong~ ^^

oh,perjumpaan tu, aku pun x sangka dpt join n kenal2 deorang~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@dwaty
bila hanya kenal di dunia maya n tetibe jumpa..mmg sgt excited.best~ =)

LAici KAng Ais said... [Reply to comment]

jelez dgn kamo~

Miss Volvo said... [Reply to comment]

hmm xajak pun?

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@LAici KAng Ais
err, x perlu jelez..hee..nnt pasti ada peluang utk kamu juga~ ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Miss Volvo
nnt kite buat gathering lain pulak ye~ ^^

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

wee..malangnya xda warna oren..;p

eh sorry lupa bls msg da ngantok..huuu..

da jmpa ke rumah sewa?heee..kesian y aritu tu..huwaa..sbr yea...

KaK LimAh Si SupiR said... [Reply to comment]

anda di tag!
http://www.tynpateyhah.blogspot.com/2012/02/tentang-dia-saya-dan-mereka.html

Woofer Storm said... [Reply to comment]

dah dapat uma ke sis?

#slmt mlam..tak lama lagi ada entry baru kat sini..yeaaahh ehheee

محمد شهريل القنيطري said... [Reply to comment]

sory lama x bw..sibuk ckit x sempat nk bw..btw x nak jumpa dalca ker??hehe

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@KaK LimAh Si SupiR
alamak,tidakkkk!~ haha =p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@محمد شهريل القنيطري
eh, xpe~ ^^..mestila nak tp Dalca dok jauh sgt la,hehe~ =p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Woofer Storm
terharu kamu nantikan entry baru dari akak~ ^^

haikal blank said... [Reply to comment]

wuohh..normalnya blogging ni menarik sebab benda2 macam ni lah. dapat kawan! haha

err...tapi aku tak pernah lagi dapat ketemu rakan yang kenal di alam blog ni. tak ada rezeki lagi.

Mr.Clive said... [Reply to comment]

tuuuu diaaaa
hahah XD

sha my heart said... [Reply to comment]

u r not alone- lagu mj. hehe~

wah, bestnya ramai blogger u boleh jumpa

EyqaLuvender said... [Reply to comment]

kte pon nk jd kwn awak boley tak?hehehe =]

O CIKTEDDY said... [Reply to comment]

wah..jeles la ngn akak2 sume..x ajak cik pon?huk3

Ros said... [Reply to comment]

Salam Sal IjOu,

Bestnya....dapat berjumpa ramai2 kan....

a.samad jaafar said... [Reply to comment]

salam sahabatku....

wah..lenggok bahasa yang melankolik kali ni hihihi..

saya juga begitu..terjalin persahabatan maya bersama rakan2 blogger.. dan ternyata blogger ini agak istimewa..antaranya yg bernama Sal IjOu..sape tuh? hahaha..

zati embong said... [Reply to comment]

wahh meriah2..hihi.lama x jenguk sal.hihi

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@haikal blank
ya..dpt menambah kwn~ ^^
InsyaAllah pasti tiba peluang itu satu masa nnt~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Mr.Clive
heheh~ ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@sha my heart
yeah..i'm not alone~ ;)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@EyqaLuvender\
mestila boley~hehe ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@O CIKTEDDY
lenkali buat gathering besar2 akak ajak cik Teddy ye~ ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Ros
Salam Kak Ros..sekali sekali mcm ni best jugak kak~ =)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@a.samad jaafar
Salam sahabat~ =)
sekali sekala ubah lenggok bahasa..hehe~
ahah..sape sal ijou tu ye..haha~ =p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@zati embong
Jaaatt..lama menghilang..harus busy kan..~

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

ooh ok la tu..xyah pk dl nt lgi pening..heee

;p

Woofer Storm said... [Reply to comment]

dah tumpang kat puchong tu leh la lepak kat ioi ..hehhee

#sis kerja kat ne??area puchong ke??

Zakaria's daughter said... [Reply to comment]

untunggg lah jumpe blogger2 ;(

L said... [Reply to comment]

jom jenguk2 sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/mudahnya-kau-tingalkan-solat.html

deeya said... [Reply to comment]

dya kan teringinnnn sangat nak jumpe kengkawan blogger maya nie . kdang2 kawan dari maya nie dya rase boleh jadi sangat2 besssstttt dari sesetengah kawan di dunia realiti .

errrrr sal xnak jumpe dya ker ?? dya mude remaja . nanti sal akan terase muda selamenyer . keh3 !!

ILA HonEyBuNNy said... [Reply to comment]

blogger bertemu blogger...

bestttnya....

nanti ila konvo akak meh tau..kita lak jumpa..ehheheh

Papa Mifz said... [Reply to comment]

tak pernah lagi jumpo blogger2 yg lain...huhu

H.J said... [Reply to comment]

nak jumpa juga kak sal ijou..hee

visitme@FaTiN cOrNeR said... [Reply to comment]

akak..xdpt nk add kt pesbuk.ramai sgt nm saliha ismail..hehe..

akak add la sy..pha_teen@yahoo.com..hehe

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Zakaria's daughter
kebetulan dijemput..x sangka jugak sebenarnya~ ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@deeya
ada kebenarannya jugak tu..ada sesetenghanya lagi happening dari kwn realiti~ ^^

wah..kalo mcm tu nak sgtla jumpa Dya..hehe~ ;p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@ILA HonEyBuNNy
ehehe..kalo Ila jemput n ada kesempatan, sure akak dtg punye~ ;)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Papa Mifz
ape kata Papa Mifz plak organize gathering lepas ni~ ;p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@H.J
jom jom~ ;p

cinta siswi said... [Reply to comment]

syok kn jumpa sesama blogger.. cikgu.. siswi junior cikgu la nie..hihi.. :)

Ezad Skytech said... [Reply to comment]

tak sempat nak berborak2 sgt masa tu dgn blogger2...heee~

blog-tips-kurus said... [Reply to comment]

fiwit! fiwit!
mane cikgu Dill??

BENA said... [Reply to comment]

wahhh best la ade gathering2 area selangor . siapa gerangan blogger yang teringin nak jumpe tu ye ? hehehe :)

El-Janna said... [Reply to comment]

wa. akak gi gath ye.. mesti best kan.. dgn kita teringin tak nak jumpa? keh989

eyqa amin said... [Reply to comment]

me tak pernah lg nak dpt peluang gathering sesama blogger ~,~

mesti best kn......

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@cinta siswi
jmp blogger mmg syok~
ouh, junior kite ye..hehe~ ;)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Ezad Skytech
kamu tu ha nampak malu sgt..nak ajak nyembang pun sogan..hehe~ =p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@blog-tips-kurus
tu dia, cik Tips kite da dtg~ ;p
ni jemputan khas blogger yg cik Dill x kenal..jd cik Dill x join..nak ajak pun sbb invitation da mmg limited..huhu~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@BENA
hehehe..jeng2..siapa ya..? ;p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@El-Janna
mestila teringin..tp ngn kamu xde hal nak jumpa kan, nnt ada masa akak singgah uia lagi ye~hehe

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@eyqa amin
iye, sgt best~ ^^
nnt kalo ada gathering yg lebih besar..akak ajak kamu sama ye~ ;p

Ezad Skytech said... [Reply to comment]

hehe..entah kenapa hari tu sy jadi penyegan sgt kak...tu yg jadi shy2 tu...haha~

Leeya Hezlin said... [Reply to comment]

seronoknya gathering..
nak gather-gather juga la..
boleh??hehehe..

p/s:thanx sebab dropped comment kat my blog.. :)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Leeya Hezlin
mestila boley..lenkali punye gathering kalo ada ye~ ;)

my pleasure~ ^^

Woofer Storm said... [Reply to comment]

slmt tghari sis,,


#ioi jom^^

Rtp Farra Arisha said... [Reply to comment]

adakan gathering dengan blogger surely be the best sweet moment ever, right :)

Si BuDaK KaChAk said... [Reply to comment]

sy tak tergolong ke dikalangan org yg nk dijumpa??hehehe

neway jeles la bace entri korang sume psl gathering ni....

nk ikut gk...huhuh

Puan Kutu said... [Reply to comment]

mai buat gathering kt sp plak.haha..

era kecik said... [Reply to comment]

waaa... bestnye >___________<

MaYa MustWany said... [Reply to comment]

wahh best kn..trgin satu hari nk join..hihihi

fathiahRAIHANA said... [Reply to comment]

org dah tulis blog dr 2009 tp tak berkesempatan jmpa sape2 pun lagi , hehe.




cikgu pun kene skola sabtu la jugak kan, hehe. ada lagi byk sabtu utk kita akak --"

Bidadari Syurga said... [Reply to comment]

gath? perghhh bestnya awak.... amboi blogger ni comel cantik belaka... ramai kawan bestkan? kalauu satu kepala n minat lagi hapening...

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Rtp Farra Arisha
so true~ ;)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Si BuDaK KaChAk
rasa nak jumpa sume blogger yg kenal..tamak x..haha~
nnt suh deorang buat lagi..kali ni besar2an plak..sure lagi happening..~ ;)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Puan Kutu
jauh bebeno..tu kene cari geng sp baru bley buat~ ;p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@era kecik
^____________^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@MaYa MustWany
hehe..pasti ada gathering lain nnt..~ ^^

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@fathiahRAIHANA
blom ada rezeki..ape kata kamu yg organize..harus ramai yg nak join nnt~ ;)
da kuar jadual setahun..sabtu tahun ni penuh aktiviti skola..uhu~

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Bidadari Syurga
ada sorang dua yg malu2 gitu..mungkin segan..hehe..yg lain2 mmg happening gitu~ ;)

Ct Aja said... [Reply to comment]

meriah nye tgk..... mesti best kan...moga jalinan terus kekal smpai bila2 k..

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Ct Aja
mudah2an begitu hendaknya..amiin~ =)

Alwani Raihan said... [Reply to comment]

Waahhhhh bestnya gather gatherrr :D

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@Alwani Raihan
iye..gather gather mmg best~ ;)

[sutera kasih] said... [Reply to comment]

syoknya dh gathering huhu..jelessss

aiNa yaZiD said... [Reply to comment]

seronok nya gath sesama....nak jugak~!! uhuk...hehehe..

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@[sutera kasih]
hehe..sila jeless~ ;p

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@aiNa yaZiD
moh kita arrange yg lain..uhuk~ ;)

emy zulaiha said... [Reply to comment]

wah bestnye g gathering! hehe hati2 tau kalau nak carik rumah...kene tgk ouzmate jugak! :)

~SaL IjOu~ said... [Reply to comment]

@emy zulaiha
yep..da penah ada pengalaman menyewa dgn mcm2 ragam penyewa..akan lebih hati2 kali ni~ =)

sha my heart said... [Reply to comment]

uii, ramainya pengomen blog ni..

ada hint2, buat je la =)