Tuesday, March 9, 2010

+ Knock! Knock! +

i luv to read my frenz blog..n im dying to hev my own..tp aku ni kira lam kategori buta it gak a..
penah sign up tp terbiar x terusik..n dgn bantuan sowang membe rapat ..akhirnyaaaaaa....
~ thanx lina dear..luv ya! ~ tp..maafla ya..terus terang..aku ni x reti bermain kata2..its like, i cudnt find appropriate words to xpress my feelings..dats too bad ha..tp aku sgt suka menulis..da tulis diary sejak darjah enam..bila belek balik diary2 lama..mmg tersengih sorang2..^^ ~ bukan sekadar belek..byk mende yg bley aku renung balik utk muhasabah diri..InsyaAllah..n aku x xpect ada org akan baca blog aku ni..apa yg aku tau..aku suka menulis..aku suka xpress apa yg aku fikir..aku x kisah apa yg org nak kata..aku cuma buat apa yg aku suka..so..here it is...~ welcome to me..

2 orang ong gedek gedek~:

Lina^ Chan said... [Reply to comment]

And I am so glad that i'm the first reader and commenter of ur first ever bloggie!!!!! v(^_____^)v congrats cik sal. nice blog! nice background, nice blog title and sume nice..heheh..lepas ni boleh berblogging mcm kawan2 lain jugak...Im so happy sebab akan dapat baca blog and perspektif sal yg boleh diambil manfaat bersama...sharig is caring..cayalah!!!!

isma_aziza said... [Reply to comment]

and it wuz nice bcoz of u dear..hehe..
tp mcm sal ckp..agaknye berkurun nak tunggu sal update..kekekee..fhm2 je la ye ;p