Monday, May 28, 2012

+++ HyE!!! +++


Salam..hye semua!!!..agak lama aku menyepi..sgt byk cerita tertangguh utk aku kongsi..aku mulakan dulu dengan yang ini~ ^^

"Life is about the people we meet..and the things you create with them..so go out and start creating!"

Selepas small gathering bulan 2 lepas,dalam bulan 3 dan bulan 4..aku berpeluang jumpa beberapa orang lagi blogger secara persendirian~
@ blogger Budak Penjara a.k.a Im di Kelantan~
-kalo tau Im nak belanja, harus g tempat2 mahal aritu~ haha
@ blogger Woofer Storm a.k.a Achie di Puchong~
-malu2 kucing ye kamu~ =p
@ Bersama blogger Juliet IraIwanski b'temu blogger Hana AhmadGhost Writer di Frinjan, Shah Alam~
-Hana, aku sgt suka "I Fall"..mekasih! Juga "Langit Vanilla" yang kau cadangkan tu~ ^^
@ Hang out ngan blogger Rainbow Clowdy di KL~
-tiap kali keluar dgn blogger,pasti aku dpt title 'ckp byk'..tp dgn Rain, aku surrender~ =p
@ Join blogger Shahiroo jadi geng Myvi Club~
-Mekasih ye pak cik! =p sgt teruja dpt ramai kenalan baru tp ampun sbb x ley join korang selalu~ =/
@ Lepak ngn blogger Dill n her loved ones, blogger Orlando Ahmad di Central Market~
-kamu berdua sgt suwitt~ ;p

@ Sgt x sangka blogger Puan Kutu adalah kenalan lama housmate aku sekarang~
-kecik kan dunia~
@ Liyana Zahim..akan habiskan novel kamu lam masa terdekat~
-kamu ini sgt lucu, tau~

@mekasih x terhingga buat teman2 blogger yg x jemu menjenguk & bertanyakan khabar..sgt aku hargai..maaf..x mampu utk aku sebutkan semuanya..takut nnt ada yg aku terlepas pandang..kamu tau kamu siapa~ =)

p/s:
>Cuti sekolah semester pertama 2012.
Anak2 murid aku sebelum cuti,"Miss Salihah, I'm going to Los Angeles" ."I'm going to Korea"."I'm going to Bangkok"...untungla kalian semua..aku ni..nak bercuti dlm Malaysia pun belum tentu..xpe, belum masanya..

>Aku dah x dpt nak berblog mcm dulu..bukan soal ketiadaan idea..tp lebih kpd kekangan waktu..ampun kalo aku lambat bw ya..nnt aku jenguk kalian satu persatu~ ^^

58 orang ong gedek gedek~:

Ayuni said... [Reply to comment]

Salam, sis, patutlh lama dh xde....sis, nk mintak tlg nie, boleh x klau sis komen kat http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2012/05/jawi-malaysia-heritage-treasure.html tentang kepupusan tulisan jawi dlm english atau bm pun xpe, komen tu hanya utk pembelajaran sbb lecturer sye nk tgk pendpt blogger, thanx ek...

dill said... [Reply to comment]

sweet? mcm lolipop tak? hehe

dill.

syahirooAhmad said... [Reply to comment]

jeles gila.. ritu baru nak berbangga yg pakcik ramai gak jumpa blogger secara persendirian.. rupanya.. dia lagi hebat!! arghjh~ stress. hahah..

HeNRieTTa JoSe said... [Reply to comment]

bestnye dpt jmoa ramai ramai...

Tukang Karut said... [Reply to comment]

ko tak jumpa aku!!! Merajuk!!!!!!

norh said... [Reply to comment]

takpe..let it be..nanti dah free, blog la sepuas hati.. :)

Boni JLL3 said... [Reply to comment]

finally!!! berupdate jugak ye???hehehe. wau.. ramainya blogger yang awak jumpa.pasti best tu

Rain said... [Reply to comment]

@TK jangan merajuk. kita jumpa dua nanti haha..

MISS U, kak Sal.

masa jumpa dill ngan lando tanpa saya ada ritu, saya saya saya merajuk~

Munnafendy said... [Reply to comment]

wow..rmai dh jumpa eh? cayalah :)

Yatie Awang said... [Reply to comment]

wah bestnya boleh bertemu rakan2 blogger ni..

Asrul "iLham" Sany said... [Reply to comment]

sy pun sama kureng berblog skrng...takde masa haha

Lea Isnawi said... [Reply to comment]

untunglaaa dpt jupa rakan blogger

ghost writer said... [Reply to comment]

walaupun banyak yang nak dikongsikan tapi dengan entri nih jer pun dah cukup menjelaskan semuanya. bereh deh.. :)

khaifaiz said... [Reply to comment]

bila plk nak jumpa aku.. ngehngehngeh

Leeya Hezlin said... [Reply to comment]

Assalam..hye..selamat kembali..
Wah..dah jumpa ramai blogger..
Seronoknya.. :)

Tea said... [Reply to comment]

Naper tak mention aku..? Takde minum tea kerr..?

Nak jeles pun takbley sbb undercover.. Mmg tak join le geder2 ni. Malu ah!

Miz Novexx said... [Reply to comment]

syoknya!!! haha, ohh samalah tetiba terasa nak berblog semula sebab kebosanan :)

fiqas said... [Reply to comment]

awatnya jumpa tak ajak kite join sekali? hish, tak boleh jadi ni.. ni yang tetiba nak merajuk nih...

Tea said... [Reply to comment]

Beb aku letak lamaaaa dah link pengomen aku sbb aku tak masuk dashboard.. Ko tak letak pun aku tak kisah beb sebab aku nak mudah je (read: letak ler) huaahuaa

Woofer Storm said... [Reply to comment]

sampai hati tak nak jumpa kita..merajuk la mcm ni^^

Tea said... [Reply to comment]

Uwaaaa ko online cuti skola jer ke weehhhh... Ala aku baru nak manje2.. Beb, kat blog ni jer lah aku berpeluang nak manja2.. Alam sebenar kalao aku manja2 kompom ade org menyampah ler, org sakit ati ler, org dengki lerr.. Tau jer lah org tak suka melihat kebahagiaan kita bersama...

Eh aku straight..

lieynanilaz said... [Reply to comment]

ramai rupanya blogger yg kamu dah jumpa...jeles!!..

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

amboii siap list nama blogger y dijumpai..haha..rajin btol k.sal ni..+ berani!sangat kagum..haha

ira jgn harap la nk jmpa kalau bdua2..xberani....kuikuikui..kalau bdua dgn akk xpe..kikiki ;p

selamat kembali..masa sgt mencemburui kan..:)

Teenager Housemaid said... [Reply to comment]

wah...dah ramai juga blogger yang akk dah jumpa eh...:DDD

Ayie Abas said... [Reply to comment]

best nya sal...dpt jumpa ramai rakan2 blogger :)

Uncle Lee said... [Reply to comment]

Hi, nice posting.
I believe to live a life with no excuses, to love with no regrets.
You have a nice day, and keep a song in your heart.
Lee.

shahrazali said... [Reply to comment]

kenapa kita x berjumpa???hehehe...

amna said... [Reply to comment]

wah.. marathon dating ni cikgu..
best of luck dalam kerjaya dan life cikgu ye. take care :)

dwaty said... [Reply to comment]

Sal... Miss u so much.... Aku tau kamu busy... Sebab aku pun ada member cikgu... Cuti2sekolah gini baru berpeluang jumpa...

Skrg sal mesti kat kg kan?

Rtp Farra Arisha said... [Reply to comment]

you've meet so many wonderful bloggers at the same time. how lucky you are! semoga tiba giliran kita berdua pula untuk berjumpa empat mata. hiks

semoga sis baik-baik saja disana. syukuri semua yang kita punya sis. :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply to comment]

haha cikgu tgh boring cuti skolah la tu

ABU said... [Reply to comment]

wah ramai dah jumpa blogger.. bila pulak nak jumpa owner ashgive.com hehehehe..

♥ sitifarhana ♥ said... [Reply to comment]

smoga dapat luangkan sikit masa utk kami..hehehe

Ezad Skytech said... [Reply to comment]

best tu dpt jumpa dgn ramai blogger..:D

Juliet_iRa~" said... [Reply to comment]

:)

k.sal mmg rajin n friendly pn...no wonders rajin jumpa blogger..hihi..

lepas ni nak jmpa cpe?heeeeee..

hanie kata nak gathering on julai ;p

k.sal kat kelantan ke ni?ke rumah sewa??sekejap je dah nak habis sminggu cuti kan..

tirahzairi said... [Reply to comment]

syahir0oo pon ade....jeles i taw....hehehee...

Gen2Merah said... [Reply to comment]

wahhh, lamanya saya tak singga teratak cikgu ni... apa kabar cikgu....

محمد شهريل القنيطري said... [Reply to comment]

patutlah lama mnghilang..mailah penang plak..huhu

cik ika said... [Reply to comment]

sonoknye jpe blogger..jeles2 taw

hara said... [Reply to comment]

waa..bestla jmpa ramai org. akak, cuti2 ni rehatla kejap..he2

Pondok Usang said... [Reply to comment]

hik.. seronoknye dia... =)

semutsengal said... [Reply to comment]

untung.


hai hai hai.



HAHAHAHAHAH

izzad bahruddin said... [Reply to comment]

malaysia pon best ape? :)

miss inna said... [Reply to comment]

wah, byknya outing jumpa blogger2x...
salam perkenalan dr inna.. :)

Cik Yatt said... [Reply to comment]

amboi syoknya die..hee.. ank murid kemain jauh mlncong..

eita said... [Reply to comment]

seronok nyer sal..
leh jupe ramai blogger...

gi melancong?..
lagilah seronok

cimöt said... [Reply to comment]

bila kite nak jumpe??

nak laa juge jumpe akak awesome ni...

Hanie Dew said... [Reply to comment]

mana kami..mana kami..?? hahaha gurau je..kite jumpe bulan 2 kan aritu. ko jumpa jue lg sekali. aku takde..sobss..bile nak jumpe lagi..=D

hebt anak murid ko kan. untungla diorg ...

a.samad jaafar said... [Reply to comment]

Beberapa rakan.blogger (lelaki)penah menyatakan hasrat utk berjumpa.. Saya lebih selesa utk tidak dikenali.. Tp saya bersetuju utk bertukar no tel.. Kami sempat berbual panjang malah begitu mesra.. Ternyata teman blogger ini kebanyakannya cukup menyenangkan.. Selamat kembali sahabat ...

Errr.. Blog saya kekal 'diam'... Huhuhu..

O CIKTEDDY said... [Reply to comment]

aaaaaaaaaaaaaa kangan kamu..^^

tomatokering :) said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhhhh kemain syiok! :D

kite pom lame tak belog U_U

Muttallif said... [Reply to comment]

Best boleh jumpa para blogger bukan! :) Tak pernah jumpa mana-man blogger pun. Mungkin suatu hari

Suhami Ahmad said... [Reply to comment]

wah, ngan atok yo tak jumpo laie kan...hihi

onie said... [Reply to comment]

wowwwwwwwwwwwwwww,kak sal bestnya dapat jumpa mereka-mereka dan mereka :D

blog-tips-kurus said... [Reply to comment]

nak ulang komen atok tu le... (",)

*jumpa nak $$ raye ye teacher. o yeayyy!!

Jue said... [Reply to comment]

byk jugak yg ko dah jumpa kan Sal..cam ko pnah ckp 'smpi jadi rapat banding ngan kwn sndri hihi'

oh aku sgt surprise psl Puan Kutu..nmpk sgt dunia ini bulat hihi

kemain anak murid ko! aku pon cam ko Sal..dlm Malaysia neh pon lom tentu haha

Azham Vsvc said... [Reply to comment]

Anak posting kt sekolah anak-anak orang kaya ke? fuh bestnya, cikgu plak yang belajar drp pengalaman pelajar hehehe....

P/S: Saya rasa saya pernah nampak akak kt IPG KBA dulu hehehehe

Pondok Usang said... [Reply to comment]

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa sahabat... =)