Saturday, April 10, 2010

+++ rindu nak berkebun +++


masa sekolah rendah & sekolah menengah dulu aku sgt suka tanam pokok bunga..sgt excited..
pg ptg abeskan masa cabut rumput, siram pokok..part yg paling best bila apa yg aku tanam tu menjadi..dr biji benih or dr batang terus bercambah..n mengeluarkan bunga..rasa sgt puas hati!!..sampai kdg2 aku berckp sorang2 ngn pokok ~ silap aribulan org ckp aku gile..tp ade aku kesah..n aku selalu imagine halaman rumah aku dkelilingi pokok2 bunga yg cantik..
http://emo.huhiho.com
tp bila da masuk U, da jarang kat uma..xde sape nak tgkkan kebun aku..ma juz tgk die nye pokok lada, sayur2..(--") lama2 kebun aku da jadi semak..sedey =/ bila da keje lagila xde peluang..adik bongsu aku tu plak bukannye minat berkebun..jd , aku tanam impian,satu masa nnt aku akan ada kebun bunga sendiri!!

2 orang ong gedek gedek~:

Lina^ Chan said... [Reply to comment]

wowwwww sublime!!!!!

sungguh sukaaaaa THE PICS!!! =D

sal_ijou said... [Reply to comment]

hehehee..
sal pun sungguh suka pics tuu..=)